Szolgáltatások

Valamennyi munkatársunk rendelkezik felsőfokú végzettséggel és mérlegképes könyvelői képesítéssel, akik teljeskörű, szakszerű és pontos szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleink részre, betartva a jogszabályi előírásokat ugyanakkor a vállalkozásoknak a legelőnyösebb megoldásokat ajánlva.

Cég kutatások

 

Ügyfeleink részére a leendő üzleti partnerekre vonatkozó információk, elemzések összegyűjtése az internetes adatbázisok felhasználásával.

Pénzügyi tervezés

 

Ügyfeleink részére külön megbízás alapján hitelfelvétel előtt üzleti terv készítése a vállalkozás által szolgáltatott tervezett bevételek, költségek és kiadások alapján.

Adótanácsadás

 

Ügyfeleink részére a vállalkozás müködésével kapcsolatosan adózással kapcsolatos tanácsadás. Személyi jövedelemadó bevallások elkészítése magánszemélyek részére.

Külön megbízási szerződéssel adóhatóság előtti képviselet gyakorlattal rendelkező adószakértővel.

Bérszámfejtés

 

A NOVITAX Kft integrált rendszerével a munkavállalók, a társas vállalkozások tagjai, az egyéni vállalkozók és az egyéb foglalkoztatottak részre a munkabérek, jövedelmek számfejtése.

Könyvelés

 

A NOVITAX Kft integrált programjával egyéni vállalkozó, társas vállalkozások, mezőgazdasági őstermelők, alapítványok, egyesületek, lakásszövetkezetek és társasházak részére könyvviteli szolgáltatás egyszeres és kettős könyveléssel.

Igazságügyi szakértés

 

Könyvszakértés, adó- és járulék szakterületen igazságügyi szakértői vélemény készítése kirendelés vagy megbízás alapján.

Feliratkozott exkluzív ajánlatainkra?